Новий Ford Focus вже в Україні

Новий Ford Focus - найінноваційніше, найдинамічніше та найзахоплююче авто вже в Україні

Київ, Україна, 3 червня 2019 р. — Сьогодні компанія «Віннер Імпортс Україна, Лтд»  - офіційний імпортер авто Ford  в Україні, розпочинає  продажі Абсолютно Нового Ford Focus в Україні – найдосконалішої та найвисокотехнологічнішої версії Focus за час існування цієї моделі.

Focus став уособленням нової людиноцентричної філософії дизайну, яка передбачає поєднання емоційного дизайну екстер’єру з кращими у класі аеродинамічними характеристиками і вирізняється просторішим інтер’єром, оздоблення якого вражає високою якістю матеріалів та виготовлення.

 Новий Focus залишається вірним 20-літнім традиціям кращої в класі динаміки, яку додатково вдосконалили за рахунок вперше використаної на Focus технології регулювання жорсткості незалежної передньої та задньої підвісок Continuously Controlled Damping (CCD), нової системи вибору режимів керування, використання ізольованого заднього підрамника задля підвищеної плавності ходу, а також пружин, виготовлених за патентованою технологією Ford.

 Авто доступне у трьох комплектакціях: TREND – від 486,100 грн, TREND EDITION – від 561,500 грн і BUSINESS – від 592,300 грн.

 Серед варіантів силових агрегатів — удосконалена версія відзначеного численними нагородами 1-літрового двигуна EcoBoost потужністю 125 к.с. з АТ8. Нова інтелектуальна 8-ступенева автоматична трансмісія, керування якою здійснюється за допомогою ергономічного поворотного селектора, адаптує алгоритм перемикання передач до стилю водіння. Також доступні бензиновий двигун з робочим об’ємом 1,5 л. потужністю 120 к.с. та АТ6 чи МТ6 та новий дизельний двигун EcoBlue, доступний у версії об’ємом 1,5 л, забезпечує виняткові показники економії пального.

Модельний ряд Нового Focus в Україні складається з п’ятидверного хетчбека, універсала та чотиридверного седана.

Версія ACTIVE доступна під замовлення.

 Новий Focus — перша у світі модель на базі нової платформи Ford під назвою C2, що вирішує одразу кілька завдань: покращення рівня захисту при зіткненнях, аеродинамічних якостей (як наслідок більша економічність), а також збільшення місткості салону середньорозмірних моделей Ford без впливу на зовнішні габарити. Високу майстерність і якість виконання забезпечує виробничий комплекс Ford у м. Саарлуї (Saarlouis), Німеччина.

 «Focus є нашою точкою опори в Україні протягом десятиліть. Справжній лідер за рівнем дизайну, технологій, задоволення від керування та продажів. Він поєднує в собі всі унікальні риси Ford, які так люблять та цінують українці, — говорить Олексій Чайка, бренд-директор Ford в Україні».

 За час, що минув від презентації першого революційного покоління Focus в 1998 році компанія Ford продала майже 7 млн екземплярів цієї моделі у Європі та понад 16 млн в усьому світі.

 За 10 останніх років в Україні було реалізовано понад 16,000 авто цієї моделі.

 Детальніше про авто на  www.ford.ua  або www.ford.ua/all-new-ford-focus

Open Chat